Braun CareStyle stoomgenerator IS2044VI

Van € 169,95
€ 89,95

Maak strijken makkelijker en sneller met het Braun IS2044VI stoomstrijksysteem. Met drie verschillende temperatuurstanden en het compacte design strijk je al je kleding in een handomdraai kreukvrij.

Het apparaat heeft een compact design en is licht van gewicht. Ook zijn er drie verschillende temperatuurstanden voor optimaal gebruik.

De Eco-temperatuurmodus is voor verfijnde stoffen. Deze temperatuurmodus verbruikt minder energie, en zorgt toch voor de juiste kwaliteit.

De iCare-modus beschermt jouw kleding en is geschikt voor elk type stof en voor geavanceerde textielbescherming. je hoeft niet te wachten tot het ijzer is opgeward of afgekoeld.

De Turbo functie is geschikt voor de wat hardnekkigere kreukels.

Om deze stoomgenerator optimaal te kunnen blijven gebruiken is het plaatsen van een anti-kalkfilter noodzakelijk. In de verpakking van het stoomstrijkijzer zitten 2 van deze filters. 

Levertijd
Wereldwijd nemen landen maatregelen vanwege COVID-19 die van invloed kunnen zijn op verzending. Houd er rekening mee dat het wat langer kan duren voordat je bestelling aankomt.