Dagje Pampus

DE GROENE PAREL IN 'T BLAUWE IJMEER


Het is slechts 3 hectare groot, maar het eiland Pampus bij Amsterdam biedt zo veel leuks en boeiends dat je er met gemak een hele dag doorbrengt. Boek een tocht naar deze groene parel in het IJmeer en ontdek het zelf!

T.W.V. € 21.50

Van € 19,50
€ 12,50

Het op palen gebouwde, onbewoonde eiland is onderdeel van de Stelling van Amsterdam én staat op de Werelderfgoedlijst. Het biedt voor ieder wat wils, van grote evenementen als SAIL Pampus tot aan intieme etentjes bij Zomerlicht. Of ga wandelen, bijzondere vogels spotten en beleef de Pampus Xperience, ook leuk voor kinderen. Hoor hier het geratel van machines en ervaar via verschillende mediatechnieken hoe het verleden weer tot leven komt.

Deze aanbieding bestaat uit:

  • Boottocht + entree
  • Foto-expositie
  • Pampus Xperience
  • Speurtocht
  • Pampus-gebakje

Dit alles voor maar €12,50 per persoon

Handig om te weten:

Check vóór bezoek de openingsdagen en de tijden van de veerdienst Muiden op pampus.nl. Na aanschaf van het ticket dient een bezoek vooraf gereserveerd te worden via de website Pampus.nl. Indien er plaats is kan er gratis deelgenomen worden aan een rondleiding door het fort.

De entreetickets zijn geldig t/m 29 oktober 2017, op basis van beschikbaarheid. Meedoen kan zolang de voorraadstrekt. De prijs is exclusief € 0,70 boekingskosten per kaartje. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere acties en kortingen en niet inwisselbaar voor contant geld. Restitutie is niet mogelijk.