Droom weg en ontspan bij Thermen Berendonck

Waan je in een beeldschoon paleis. Luxe, rust en ontspanning wachten op jou in sprookjesachtig Thermen Berendonck. Ervaar de vriendelijkheid en zachtheid van Azië en droom weg op deze unieke plek in de wonderlijke wereld van duizend-en-één-nacht. Achter elke deur vind je een unieke beleving. In temperatuur, sfeer én wat het doet voor jouw lichaam en geest.

Van € 36,50
€ 15,95
  • Nieuw wellness resort, open vanaf 1 mei 2019
  • Deze actie loopt t/m 30 april 2019, zolang de voorraad strekt
  • De entreetickets zijn geldig t/m 31 augustus 2019
  • Vooraf reserveren is verplicht

Handig om te weten:

De entreeticket is  exclusief  € 0, 99 boekingskosten per ticket. De entreetickets zijn geldig t/m 31 augustus 2019.Vooraf reserveren is verplicht en op basis van beschikbaarheid. De instructies voor het online reserveren staat omschreven op de entreeticket.

Op vrijdag, zaterdag en zondag geldt een weekendtoeslag van € 3,- per persoon. Je kunt aan deze actie meedoen zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of (hotel)arrangementen. Restitutie is niet mogelijk.

Elke woensdag is het badkledingdag. Op deze dag is het dragen van badkleding de gehele dag verplicht. Let op; woensdag 1 mei is geen badkledingdag.

Thermen Berendonck is onderdeel van familiebedrijf Quality Wellnessresorts.

Vaker een heerlijke dag ontspannen? Boek dan ook een entreeticket voor één van de andere wellness resorts met korting.

Thermen Bussloo

Van € 36,50 voor € 15,95

Bestel hier

 

Thermen Soesterberg

Van € 36,50 voor € 15,95

Bestel hier