Oase van rust in Elysium

Heerlijk ontspannen in de sauna met super korting!

De beste plek om te ontspannen is natuurlijk de sauna! Maak er een gezellig dag van met een vriendin, ga romantisch met z’n tweetjes óf gewoon heerlijk alleen. Met deze fijne wellness-aanbieding ben jij klaar voor het voorjaar!

Van€33,50
€ 16,75

Midden in de Randstad ligt een oase van rust: Elysium, Met veel sauna’s, stoom- en zwembaden. Dankzij de sfeervolle Marrakech Sauna met Arabische lampen en de Byzantijnse tuin met oriëntaalse lantarens voelt een bezoek aan Elysium als een exotische minivakantie. Er zijn meerdere restaurants, dus een wellnessdag kan naar eigen smaak worden samengesteld. 

Handig om te weten:

Tickets voor Elysium zijn geldig t/m 30 juni 2017 op basis van beschikbaarheid. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor geld. Restitutie is niet mogelijk. Exclusief €0,70 administratiekosten.Vooraf online reserveren is verplicht, op je e-ticket staat hoe je kunt reserveren.

Op vrijdag, zaterdag, zondag en badkledingdag geldt een toeslag van €2,95 te voldoen aan de kassa bij Elysium. Iedere laatste donderdag van de kalendermaand is het de hele dag damesdag bij Elysium (m.u.v. 25 mei 2017).

Schrijf een review
Schrijf je review
Jouw rating