Libelle Bookazine

Bookazine 10 - De schoonmoeder

De meest uiteenlopende romans en thrillers in een handige tijdschriftvorm

€ 3,65
  • Gratis thuisbezorgd

Libelle Bookazine is een compleet boek in tijdschriftvorm. Lekker licht, dus handig voor onderweg. Deze keer een ideale combinatie tussen spannende thriller en liefdevolle roman: 'De schoonmoeder' van Sally Hepworth.

Vanaf het moment dat Lucy haar schoonmoeder Diana ontmoet, weet ze dat het nooit zal klikken tussen hen. Als voorvechtster van vrouwenrechten geniet Diana veel aanzien. Ze is beleefd en keurig, maar ook afstandelijk en absoluut niet de schoonmoeder op wie Lucy had gehoopt. Andersom lijkt Diana zich ook een andere ideale schoondochter te hebben voorgesteld.

Tien jaar later wordt Diana dood aangetroffen. Naast haar ligt een briefje waarin staat dat ze niet meer verder kan met haar door kanker verwoeste lichaam. Maar na autopsie blijkt dat Diana helemaal geen kanker had. Wel werd er gif gevonden. Wat is er gebeurd? En wie weet er meer van? De breekbare familieverhoudingen, onderhuidse spanningen en lang verborgen geheimen komen langzaam aan de oppervlakte.

Bestel Bookazine 10 online en hij wordt gratis bij je thuisbezorgd. Liever elke maand een Libelle Bookazine op de mat? Trakteer jezelf dan op een abonnement.