DETOXKUUR VAN SAPJE – NU MET 10% KORTING!

In 3 dagen je lichaam reinigen, gezond afvallen en je weerstand versterken met een detox kuur? Ervaar de voordelen van een 100% biologische sapkuur van Sap.je

vanaf

€ 110,00
 1.      Ga naar Sap.je
 2.      Kies wat je wilt
 3.      Voer in het winkelmandje de kortingscode: libellekorting10
 4.      Je 10% korting wordt automatisch berekend
 5.      Kies een dag & tijdstip waarop je je sapjes wilt laten bezorgen door de    diepvrieswagen
 6.      Enjoy!

Of je nu je gezondheid extra wilt ondersteunen, een één of meerdaagse sapkuur wilt volgen óf er niet aan toekomt om voldoende groenten en fruit binnen te krijgen, dan heeft Sap.je voor jou de oplossing.

Sapje perst biologisch sap op ambachtelijke wijze met de slowjuicer. De sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten en ieder flesje bevat minimaal 400 gram van de beste lokale groenten en een klein beetje fruit, kruiden & specerijen. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch en seizoensgebonden en ze zijn ook echt super lekker.

BESTEL SNEL JOUW DETOXKUUR  EN ONTVANG 10% KORTING BIJ SAP.JE

De kortingscode is: libellekorting10

Tijdens een detox kuur van 3 dagen krijg je namelijk de voedingsstoffen van meer dan 9 kilo rauwe, biologische groente, fruit, kruiden, specerijen en zeewier binnen! Het mooiste is dat ze extra makkelijk op te nemen zijn als ze eenmaal met de slowjuicer tot groentesap zijn geperst.

De detoxkuur kan onder andere bijdrage aan:

 • een sterkere weerstand
 • meer energie
 • verbeterde spijsvertering
 • een heldere gees
 • een mooiere huid
 • een betere nachtrust
 • een gezonder gewicht

Wist je dat je van Sap.je zelf ook heerlijke recepten ontvangt? Je ontvangt recepten voor 3 momenten: Vóór de kuur, tijdens de kuur en ná de kuur, super handig!! 

deze actie is geldig t/m 31 oktober 2020.