Naar de kerstmarkt in Keulen met OAD

Proef de kerstsfeer in Keulen

Oad brengt je ook dit jaar weer naar alle bekende kerstmarkten zodat je de kerstsfeer kunt proeven, lekker kunt shoppen en kunt genieten van alle lekkernijen. 

VANAF

€ 21,00

* Dagreis met een comfortabele touringcar

* Proef de kerstsfeer met de verschillende kraampjes, kerstverlichting en lekkernijen

* Verschillende opstapplekken in heel Nederland

* Beschikbare data: 4, 6, 12, 13, 14, 19 en 20 december

* Geen gedoe; u hoeft alleen in te stappen!

Keulen is sowieso een leuke stad om te shoppen, maar in december is het er wel heel gezellig!
Op maar liefst zes pleinen in het centrum van Keulen is het dan kerstmarkt. De kerstmarkt aan de voet van de kathedraal is de mooiste kerstmarkt van Keulen. Hier vindt u zo'n 150 houten kraampjes waar (handgemaakte) kerstversieringen, glühwein en kerstsnoep verkocht worden.

Ongeveer 200 meter lopen van de kerstmarkt bij de Dom ligt de kerstmarkt op de Alter Markt. Deze Kerstmarkt ligt in het centrum van de Altstadt. De vele historische panden aan de Alter markt en de mooie marktkramen geven deze kerstmarkt een romantische uitstraling.
Voor kinderen is hier altijd veel te doen. Ze kunnen de kerstman ontmoeten, er is een kindertheater en er is speelgoed en kerstkribben te koop.

Samen met Oberhausen, Dusseldorf en Essen is de kerstmarkt in Keulen een bijzonder fenomeen. Gezellige kerstsfeer, lekker hapjes en drankjes en volop vertier. Breng een bezoek aan de gezellige Kerstmarkt Keulen 2019!

U vertrekt in de ochtend vanaf uw opstapplaats richting Keulen waar u aan het begin van de middag, om circa 12.00 uur, aan zult komen. Aan het begin van de avond, om circa 18.00 uur, vertrekken we weer huiswaarts. Op die manier kunt u ook optimaal genieten van de verlichte kerstmarkt en heeft u voldoende tijd om wat te eten voordat we weer vertrekken.