Naar de kerstmarkt in Valkenburg met OAD

Proef de kerstsfeer in Valkenburg

Oad brengt je ook dit jaar weer naar alle bekende kerstmarkten zodat je de kerstsfeer kunt proeven, lekker kunt shoppen en kunt genieten van alle lekkernijen. 

VANAF

€ 29,00

* Dagreis met een comfortabele touringcar

* Proef de kerstsfeer met de verschillende kraampjes, kerstverlichting en lekkernijen

* Verschillende opstapplekken in heel Nederland

* Beschikbare data: 18 december

* Geen gedoe; u hoeft alleen in te stappen!

De kerstmarkt van Valkenburg is dé leukste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland! Kom naar de grotten of geniet van de kerstparade. Een andere leuke activiteit is de Route de Amuse, een wandeling door Valkenburg met heerlijke Amuses in leuke restaurants.

Beleef de kerstmarkt in de fluweelengrot (entree inbegrepen). Lichtjes, kerstbomen en prachtige decoraties langs indrukwekkende wandschilderingen.

Kerstparade Op woensdag 18 december om 19.00 uur start de Parade met het thema ‘Christmas Fairytales’ bestaande uit sprookjesachtig verlichte praalwagens en dansers in prachtige kostuums op een speciaal voor de Parade gecomponeerde soundtrack door het centrum van Valkenburg. Uiteraard vertrekken we pas na afloop van de parade.

U vertrekt in de loop van de ochtend vanaf uw opstapplaats richting Valkenburg waar u aan het begin van de middag, om circa 14.00 uur aan zult komen. Aan het begin van de avond, om circa 20.00 uur, vertrekken we weer huiswaarts. Op die manier kunt u ook optimaal genieten van de verlichte kerstmarkt, kunt u de Christmas Fairytales Parade bekijken en heeft u voldoende tijd om wat te eten voordat we weer vertrekken.