Center Parcs Parc Sandur

midweek 2 personen al vanaf (maar liefst 40% korting!)
€ 234,00
  • Wat: midweekverblijf (meerdere parken in aanbod)
  • Waar: Center Parcs Parc Sandur (meerdere parken in aanbod)
  • Wanneer: aankomsten t/m 14 december 2020 met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen
  • Prijs: vanaf €234* voor 4 nachten/2 personen (inclusief verplichte kosten). Maar liefst 40% korting!!

Heb je plannen om er even samen tussenuit te gaan? Dan is Parc Sandur de perfecte oplossing. Geniet van de natuur, de rust en de ruimte die het Drentse landschap te bieden heeft. Boek nu een midweekverblijf in het najaar voor 2 personen in een Comfort cottage al vanaf €234. Dat is slechts 29 euro per persoon per nacht.

Het park is gelegen aan een prachtig meer en heeft fijne, vrijstaande cottages die zich op kleine schiereilandjes bevinden. Hierdoor ervaar je een heerlijk gevoel van rust, vrijheid en privacy. Liefhebbers van wandelen, fietsen, varen en vissen kunnen hun hart ophalen op dit park én in de omgeving, waar je bijvoorbeeld op een (gehuurde) fiets of e-bike de heidevelden en hunebedden kunt ontdekken.

Speciaal voor de Libelle lezeressen hebben wij een scherpe aanbieding: een midweek in een 4-persoons Comfort cottage al vanaf € 234* (inclusief verplichte kosten). Uiterste boekingsdatum: 1 september 2020

Liever naar een andere cottage of park? Bekijk de actiepagina voor het complete aanbod voor deze actie.

* De aanbieding is geldig voor geselecteerde parken en cottages in Nederland, Duitsland en België voor aankomsten t/m 14 december 2020 m.u.v. schoolvakanties en feestdagen. Genoemde vanafprijs €29 p.p.p.n. is gebaseerd op een cottagehuur van €234 voor een midweek (ma-vr) op Parc Sandur met aankomst op 2 of 9 november o.b.v. 2 personen in een 4-persoons Comfort cottage inclusief verplichte kosten (bedlinnen à €8,95 p.p., reserveringskosten à €29,50 en toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n.) en o.b.v. beschikbaarheid. Bij boeking worden de verplichte kosten apart benoemd tijdens het boekingsproces. Aanbieding is niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen, voordelen of reeds gemaakte boekingen. Uiterste boekingsdatum:1 september 2020. Bekijk alle mogelijkheden en actievoorwaarden op de actiepagina.