Center Parcs Parc Sandur

midweek in een VIP cottage al vanaf
  • Prijs: vanaf € 289* voor 4 nachten/2 personen (inclusief verplichte kosten)
  • Wat: midweekverblijf in een VIP cottage (meerdere verblijven in aanbod)
  • Waar:  Parc Sandur (meerdere parken in aanbod)
  • Wanneer: aankomsten t/m 29 maart 2021 m.u.v. schoolvakanties en feestdagen*
€ 289,00

Parc Sandur is het ideale vertrekpunt voor een verkenningstocht langs de heidevelden en hunebedden van prachtig Drenthe. De vrijstaande cottages in het kleinschalige park aan De Grote Rietplas laat je genieten van natuur en luxe.

Ervaar het echte vakantiegevoel in één van de ruime en comfortabele VIP cottages. Geniet van het bubbelbad, de regendouche en sauna in de luxe badkamer. De bedden worden opgemaakt, uiteraard is er Wi-Fi en elke ochtend hangen verse broodjes aan de deur.

Ook in de herfst en winter beleef je op Parc Sandur de seizoenen op hun best. Geniet met elkaar van de gezellige sfeerverlichting in het park of warm op met glühwein in het overdekte Parc Centrum na een heerlijke wandeling of fietstocht in de natuur. Een bijzondere plek om samen even helemaal weg te zijn.

Je boekt dit park met deze aanbieding al vanaf €289 (inclusief alle verplichte kosten) op basis van een midweekverblijf
van 4 nachten met 2 personen in een VIP cottage. Dat is maar liefst € 200 korting! 
Uiterste boekingsdatum: 1 december 2020

 

 

* De aanbieding is geldig voor geselecteerde parken en cottages in Nederland, Duitsland en België voor aankomsten t/m 29 maart 2021 m.u.v. schoolvakanties en feestdagen. Genoemde vanafprijs €289 is gebaseerd op een midweek (ma-vr) op Parc Sandur met aankomst op 2 of 9 november 2020, 25 januari, 8 of 29 maart 2021 met 2 personen in een 4-persoons VIP cottage inclusief verplichte kosten (reserveringskosten à €29,50 en toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n.) en o.b.v. beschikbaarheid. Bij boeking worden de verplichte kosten apart benoemd tijdens het boekingsproces. Aanbieding is niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen, voordelen of reeds gemaakte boekingen. Uiterste boekingsdatum: 1 december 2020. Bekijk alle mogelijkheden en actievoorwaarden op de actiepagina.