Pure ontspanning in SpaPuur

Heerlijk ontspannen in de sauna met super korting!

De beste plek om te ontspannen is de sauna! Maak er een gezellig dag van met een vriendin, ga romantisch met z’n tweetjes óf gewoon heerlijk alleen. Met deze fijne wellness-aanbieding ben je klaar voor het voorjaar!


Van € 29,50
€ 14,95

Ontspanning en gastvrijheid staan centraal in dit Brabantse wellnessresort. Ontdek de grootste Kelo opgietsauna van Brabant, zwem in het mooie zwembad van binnen naar buiten en ontspan in de whirlpool. Vergeet niet te ontspannen in het stoom- en zoutwaterbad en sluit de dag af in een van de comfortabele ligstoelen. Ook echt genieten: de lekkernijen die de koks hier bereiden.

Handig om te weten:

Tickets voor SpaPuur zijn geldig t/m 30 juni 2017 op basis van beschikbaarheid. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor geld. Restitutie is niet mogelijk. Exclusief €0,70 administratiekosten. 

Vooraf online reserveren is verplicht, op je e-ticket staat hoe je kunt reserveren. Op vrijdag, zaterdag, zondag en op badkledingdagen is er een toeslag van €2,95 te voldoen aan de kassa van SpaPuur.