Weer in balans bij Thermen Holiday

Heerlijk ontspannen in de sauna met super korting!

De beste plek om te ontspannen is de sauna! Maak er een gezellig dag van met een vriendin, ga romantisch met z’n tweetjes óf gewoon heerlijk alleen. Met deze fijne wellness-aanbieding ben je klaar voor het voorjaar!

Van € 32,50
€ 14,95

Thermen Holiday staat voor balans, verzorging en ontspanning. Dat gaat zeker lukken dankzij de verschillende sauna-, massage- en beautyfaciliteiten. Ga voor een heerlijke massage of waan u in het Verre Oosten tijdens een hamambehandeling. Er zijn maar liefst twaalf sauna’s, verschillende baden en whirlpools. Sluit de dag af in de prachtige tuin en geniet van een heerlijk diner in het restaurant. Boek nu uw dagje ontspanning in hét wellness resort van de Randstad.

Handig om te weten:

Tickets voor Thermen Holiday zijn geldig t/m 30 juni 2017 op basis van beschikbaarheid. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor geld. Restitutie is niet mogelijk. Exclusief €0,70 administratiekosten. 

Vooraf online reserveren is verplicht, op je e-ticket staat hoe je kunt reserveren. Op vrijdag, zaterdag, zondag, in de schoolvakanties  en op badkledingdagen is er een toeslag van €1,95 te voldoen aan de kassa van Thermen Holiday.