Luxueus genieten in Thermen Holiday

Geniet van ruim 60% korting op jouw dagentree bij Thermen Holiday van €34,50 voor €12,50*.

€ 12,50
  • Dagentree van €34,50 voor maar €12,50*
  • Deze actie loopt zolang de voorraad strekt, OP=OP
  • De entreetickets zijn geldig t/m 30 september 2019
  • Vooraf reserveren is verplicht

Ontdek één van de mooiste beauty-, sauna- & wellnessresorts in de Randstad! Thermen Holiday is dé perfecte plek voor dat momentje rust en ontspanning. Geniet bijvoorbeeld van de Hobbitsauna met infraroodlicht. Even luieren in de hangmat terwijl je jouw magazine in alle rust uitleest of neem plaats op één van onze ligbedden in de zonneweide. Een dagje sauna voelt als een dagje puur en luxueus genieten. 

Thermen Holiday is elke dag open van 10.00 tot 23.00 uur. Badkledingdagen: elke dinsdag, elke tweede en laatste zaterdag van de maand, elke eerste zondag van de maand, m.u.v. feestdagen.

*De actietickets zijn exclusief €0,99 boekingskosten per ticket. De actietickets zijn geldig van 1 mei t/m 30 september 2019 en op basis van beschikbaarheid. De tickets zijn niet geldig i.c.m.andere acties en/of aanbiedingen. Je dient vooraf jouw bezoek te reserveren. Op jouw e- ticket staat aangegeven hoe je kan reserveren. Toeslag: Op vrijdag, zaterdag, zondag en badkledingdag geldt een toeslag van €5,25 p.p. (te voldoen aan het resort). Het dragen van badkleding is verplicht op badkledingdag.