Winter in Madurodam

Sprookjesachtig mooi
€ 10,00

Extra bijzonder:

Speciale VONKavonden in Madurodam. VONK18 is een spectaculaire lichtshow met terugblik op het afgelopen jaar. Geniet van de magische uitstraling en warm je op bij de vuurkorven. Deze avonden vinden plaats op 27, 28, 29 & 30 december.

Nederland badend in een zee van lichtjes, opgesierd met kerstbomen en schaatsende mensen. Maar dan alles in het mini. Dat is Madurodam in de winter.

Van 8 t/m 31 december opent attractiepark Madurodam zijn deuren voor de echte winterfans. Geniet van meer dan 60.000 lichtjes, verschillende doe-dingen, indoor attracties, een gezellig kampvuur en natuurlijk warme chocolademelk met slagroom. Een groots spektakel voor het hele gezin!

Van 8 t/m 31 december zijn de speciale Warme Wintertickets geldig. Boek nu je ticket met 7,50 korting*. Goed om te weten: jouw warme wintertickets zijn ook geldig op de speciale Vonk18 avonden.

* Exclusief € 0,70 administratiekosten. Tickets zijn geldig voor een bezoek aan Madurodam van 8 t/m 31 december 2018 (de gehele dag). Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Voor openingstijden en speciale VONK-avonden kijk op www.madurodam.nl. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties en is niet inwisselbaar voor contant geld. Restitutie is niet mogelijk