Natuurlijk genieten bij Zwaluwhoeve

Heerlijk ontspannen in de sauna met super korting!

De beste plek om te ontspannen is de sauna! Maak er een gezellig dag van met een vriendin, ga romantisch met z’n tweetjes óf gewoon heerlijk alleen. Met deze fijne wellness-aanbieding ben je klaar voor het voorjaar!

Van€33,50
€ 16,75

Midden op de Veluwe vindt u het meest centraal gelegen wellnessresort van Nederland. De onlangs geheel gerenoveerde, authentieke boerderij met vele faciliteiten is een ideale plek om even helemaal op te laden. U kunt hier tot rust komen in de prachtige natuur, de fijne baden, op het aangelegde strand en in de nieuwe boomgaard met drie barrel-sauna’s. Perfecte ingrediënten voor een geslaagd wellnessdagje.

Handig om te weten:

Tickets voor Zwaluwhoeve zijn geldig t/m 30 juni 2017 voor een dagentree vanaf 10 uur op basis van beschikbaarheid. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor geld. Restitutie is niet mogelijk. Exclusief €0,70 administratiekosten. 

Vooraf online reserveren is verplicht, op je e-ticket staat hoe je kunt reserveren. Op vrijdag, zaterdag, zondag en op badkledingdagen is er een toeslag van €2,95 te voldoen aan de kassa van Zwaluwhoeve.

Schrijf een review
Schrijf je review
Jouw rating