Dagje ontspannen bij de Zwaluwhoeve

Bij de Zwaluwhoeve hebben we twee mooie aanbiedingen voor jou geregeld. 60% korting op de dagentree (van €35,50 voor €12,50*) of een combiticket met korting (van €49,45 voor €23,50*). Daarmee geniet je niet alleen van flinke entreekorting, maar ook van een heerlijk Perzisch Rozenritueel (een behandeling van 45 minuten, met onder meer een heerlijke scrubmassage, dat is pure ontspanning). 

VANAF

€ 12,50
  • Dagentree van €34,50 voor maar €12,50*
  • Dagentree inclusief Perzisch Rozenritueel van €49,45 voor €23,50*
  • Deze actie loopt zolang de voorraad strekt, OP=OP
  • De entreetickets zijn geldig t/m 30 september 2019
  • Vooraf reserveren is verplicht

Midden in de Veluwse natuur vind je het meest centraal gelegen wellnessresort van Nederland. Dit unieke resort in stijl van een authentieke boerderij is onlangs geheel vernieuwd en dat betekent meer ruimte, meer faciliteiten en meer rust om jezelf weer helemaal op te laden. Het is een verademing om door de 50.000 m2 tuin te wandelen. De prachtige natuur in combinatie met de fijne baden, het aangelegde strand en de nieuwe boomgaard met 3 barrelsauna’s zijn de perfecte ingrediënten voor een geslaagd dagje wellness.

De Zwaluwhoeve is elke dag open van 10.00 tot 23.00 uur. Badkledingdagen: elke dinsdag en donderdag + zaterdag of zondag. Kijk op zwaluwhoeve.nl/badkledingdagen voor actuele data. 

*De actietickets zijn exclusief €0,99 boekingskosten per ticket. De actietickets zijn geldig t/m 30 september 2019 en op basis van beschikbaarheid. De tickets zijn niet geldig i.c.m. andere acties en/of aanbiedingen. Je dient vooraf jouw bezoek te reserveren. Op jouw e- ticket staat aangegeven hoe je kan reserveren. Toeslag: Op vrijdag, zaterdag, zondag en badkledingdag geldt een toeslag van €5,25 p.p. (te voldoen aan het resort). Het dragen van badkleding is verplicht op badkledingdag.